Program mršavljenja

Ključna prednost Carbo tretmana je u korišćenju medicinskog ugljen-dioksida , koji može da prodre u kožu u masno tkivo na neinvazivni način (zbog njegove lipo-solventnosti).

Prvi ključni efekat rastvaranja masti je smanjenje celulita u zahvaćenim područjima.

Drugi ključni efekat delovanja ugljen-dioksida  je širenje krvnih sudova i kapilara, koji su inače stisnuti između masnih ćelija što značajno ubrzava ć́elijski metabolizam, poveć́ava apsorpciju hranljivih materija i kiseonika u ć́elijama i ubrzava izlučivanje metabolita ć́elija.

Osnovni zaključak je da je ovo potpuno prirodna metoda na potpuno prirodnim principima, visoko efikasnih i jednostavnih za korišćenje.

  • CARBOfit je namenjen onima koji žele da preoblikuju svoje telo na zdrav način, i predstavlja važan dodatak svim programima mršavljenja.
  • Pravilno vežbanje ubrzava metabolizam u mišićnim tkivima, dok je cirkulacija u masnom tkivu i dalje slaba. Primarni efekat CARBOfit-a je povećanje bazalnog metabolizma masnih tkiva. Ovo se može dokazati merenjem temperature u masnom tkivu koja zapravo opada nakon vežbanja, a poveć́ava se posle upotrebe CARBOfit-a u proseku za 1-6 Celzijusa. Poveć́anje telesne temperature od 1 Celzijusa dovodi do povećanja bazalne metaboličke stope za 14% i jedino možemo da zaključimo da su koristi od CARBOfit-a zaista zapanjujuće.
  • Tretman CARBOfit-om smanjuje stagnaciju u mršavljenju i na taj način gubljenje težine biva brže.

SMANJIVANJE OBIMA

Izgubite centimetre tamo gde je to stvarno potrebno

Povećana cirkulacija koju nudi CARBOfit omogućava bržu razmenu energije od masnih do mišićnih tkiva.

Zajedno sa povećanjem bazalne metaboličke stope usmereno deluje na područje bokova, bedara i struka.

Uključivanje CARBOfit-a u program mršavljenja pomaže lokalizovanju gubitka težine u ovim oblastima. Takođe je veći efekat mršavljenja u ovim oblastima u odnosu na standardne programe za mršavljenje. Slovenački Nacionalni institut za zdravlje je izveo istraživanje i poredjenje dve grupe ljudi koje su bile na programu mršavljenja. Obe grupe su radile redovne vežbe i koristile i pravilnu ishranu, s tim da je jedna grupa upražnjavala i CARBOfit tretman.

Konačna analiza je pokazala da je grupa podvrgnuta CARBOfit tretmanima izgubila više kilograma i centimetara, u proseku je bilo 10% više gubitaka u CM / kg.